NAČINI ISPORUKE

Nakon izvršene porudžbine potrošaču stiže potvrdni mail o uspešno izvršenoj narudžbini.
Nakon prijema Vaše porudžbine naš sistem će uraditi pretragu za traženi artikal u svim raspoloživim objektima.
Od momenta prijema Vaše porudžbine do momenta isporuke planirano vreme dostave je 5 radnih dana.
Ukoliko ste pri narudžbini poručili veći broj artikala, moguće je da Vam kurirska služba isporuči tražene artikle u više paketa u više dana.
Napomena: ukoliko u zbirnoj porudžbini nemamo neki od artikala, svakako ćemo izvršiti isporuku artikla koji ste naručili, a koji je dostupan na našem stanju.

Ukoliko želite da zamenite artikal, a on se odnosi na zamenu veličine ili boje trošak slanja zamene snosi potrošač u oba smera. Ako se ustanovi da je artikal oštećen prilikom pakovanja ili isporuke troškove zamene snosi Brandsoutlet. Ukoliko primetite da artikal nije u ispravnom stanju, neophodno je da nas odmah obavestite putem e-mail adrese info@brandsoutlet.rs.

Za isporuku su odgovorne kurirske službe.

Rok isporuke

Brandsoutlet se obavezuje da robu poručenu u periodu od ponedeljka u 00 časova do petka u 10 časova dostavi kurirskoj službi u roku od 72 časa.

Brandsoutlet se obavezuje da robu naručenu u periodu od petka u 10 časova do nedelje u 24 časa dostavi kurirskoj službi od ponedeljka.

Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti na info@brandsoutlet.rs.

KAKO NARUČITI

Naručivanje putem sajta brandsoutlet.rs online kupovina je vrlo jednostavna.

Kada pronađete proizvod koji želite da naručite, kliknite na sliku ili naziv proizvoda da uđete na stranu sa detaljnim prikazom proizvoda, a zatim izaberite veličinu i boju koja vam odgovara iz padajućeg menija, zatim izaberite koju količinu izabranog artikla želite, zatim kliknite na dugme Dodaj u korpu (koje se nalazi odmah ispod naziva proizvoda). Vaš artikal se nalazi u korpi u gornjem desnom uglu. U koliko želite da nastavite sa kupovinom kliknite na korpu i izaberite Plaćanje

Ukoliko ste kliknuli na dugme Plaćanje, prikazaće Vam se formular za naručivanje. Popunite formular, čekirajte kockicu uslovi web prodaje i kliknite dugme NARUČI i završili ste proces online kupovine.

U koliko ima nekih problema sa narudžbenicom očekujte da će Vas telefonom kontaktirati osoblje Brandsoutlet, kako bi rešili problem i potvrdili Vam Vašu narudžbenicu. Rok za isporuku porudžbenice je 5 radnih dana. Kupac plaća troškove kurirske službe za dostavu narudžbenice.

Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti na info@brandsoutlet.rs.